Ποιοί είμαστε

About

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ ΜΕ ΣΤΥΛ

Το πάθος μας για τη θάλασσα, την ιστιοπλοΐα και τα ταξίδια μας οδήγησαν στο να ενώσουμε δυνάμεις και να ιδρύσουμε τη Salty Breeze ΝΕΠΑ. Σκοπός της εταιρείας είναι να κάνει το ταξίδι με ιστιοπλοϊκό μια μοναδική εμπειρία διαθέσιμη σε όλους.

Όραμά μας είναι να έρθουμε σε επαφή με έμπειρους και απαιτητικούς ιστιοπλόους και ανθρώπους που θέλουν να έρθουν σε επαφή με το μαγικό σύμπαν της ιστιοπλοΐας και της κρουαζιέρας με ιστιοπλοϊκό.

Το Salty Breeze σας προσφέρει τον πιο οικολογικό τρόπο αναψυχής, με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε το απέραντο γαλάζιο και το ταξίδι σας. Βάλτε πλώρη για μια αξέχαστη εμπειρία, με έναν εντελώς διαφορετικό και εναλλακτικό τρόπο αναψυχής..

Εξερευνήστε τις παραλίες και τα πεντακάθαρα νερά των νησιών του Αιγαίου με το πολυτελές ιστιοπλοϊκό μας.

Έμπειρη ομάδα

Το πλήρωμα αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες που διασφαλίζουν την απρόσκοπτη και ασφαλή διεξαγωγή του ταξιδιού σας.

Στις καμπίνες μας θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για να πλοηγηθείτε με στυλ και άνεση στο εκπληκτικό Αιγαίο.

Απολαύστε τις εξαιρετικές επιλογές του πληρώματος και ζήστε μια εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη για πολλά χρόνια.

ΚΑΒΑΛΑ

Η ΒΑΣΗ ΜΑΣ

Το λιμάνι της Καβάλας δεν επιλέχτηκε τυχαία ως βάση των δραστηριοτήτων μας. Πρόκειται για ένα από τα παλαιότερα λιμάνια του Βόρειου Αιγαίου, με πλούσια ιστορία από την αρχαιότητα έως και σήμερα, χάρη στην κομβική γεωγραφική του θέση.

Από το λιμάνι είναι εύκολη η πρόσβαση στα νησιά και τις ακτές του Βόρειου Αιγαίου (Θάσος 12 ν.μ., Σαμοθράκη 55 ν.μ., Λήμνος 70 ν.μ., Άθως-Χαλκιδική 40 ν.μ., Σποράδες 120 ν.μ.).

Σήμερα, θεωρείται ένα από τα πιο ασφαλή λιμάνια στην Ελλάδα, είναι προστατευμένο από τις δύσκολες καιρικές συνθήκες το καλοκαίρι, χωρίς υπερβολικό κόσμο και με υπηρεσίες εφάμιλλες με αυτές που προσφέρουν τα κοσμοπολίτικα λιμάνια. Τέλος, επιλέξαμε αυτό το λιμάνι χάρη στη στρατηγική του θέση στο Βορειοανατολικό Αιγαίο.

Πλεονεκτήματα:

Η βάση μας είναι μόλις 2 χλμ από την Εγνατία Οδό και 30 χλμ από το αεροδρόμιο της Καβάλας.

Μπορείτε να φορτώσετε και να ξεφορτώσετε τις αποσκευές σας ακριβώς μπροστά από το σκάφος με το οποίο θα ταξιδέψετε.

Δωρεάν χώρος στάθμευσης με φύλαξη για το όχημά σας.

Δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα και νερό.

Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν μίνι μάρκετ, καφετέριες, εστιατόρια και ATM.

ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ

Είναι αμέτρητες οι επιλογές προορισμών αν επιλέξετε να ενοικιάσετε ένα σκάφος πολυτελείας στην Ελλάδα . Όμως, το Αιγαίο απλώς ξεχωρίζει για το υπέροχο φαγητό, τη συναρπαστική ιστορία και την ποικιλία των τοπίων του. Έχει να προσφέρει κάτι για όλα τα γούστα και ενδιαφέροντα, από τον τοπικό πολιτισμό και την ιστορία στα θαλάσσια σπορ και την υψηλή κουζίνα, από αμέτρητες παραλίες με χρυσή άμμο πλαισιωμένες από ελιές και πεύκα στην έντονη νυχτερινή ζωή και στα ψώνια σε επιλεγμένες μπουτίκ. Απολαύστε το μεσημεριανό σας παρέα με μια καράφα λευκό κρασί σε μια ταβέρνα δίπλα στην αμμουδιά κι ύστερα ανεβείτε πάλι στο πολυτελές σκάφος σας και βάλτε πλώρη για την επόμενη παραλία, όπου θα κάνετε μια δροσιστική βουτιά σε έναν έρημο όρμο. Καθώς πολλοί όρμοι δεν είναι προσβάσιμοι μέσω του οδικού δικτύου ή μονοπατιών, ίσως είστε και οι μοναδικοί επισκέπτες πανέμορφων αγκυροβολίων. Είναι πολύ εύκολο να βρείτε τη δική σας ιδιωτική τοποθεσία για να την απολαύσετε αποκλειστικά με την παρέα σας.